‘Olağanüstü bir liderdi’

Kalbine yenik düşen Mustafa Koç, Davos’ta da anıldı. Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford’tan ise duygu yüklü bir taziye mesajı geldi. Ford, ”Hem dostum, hem de iş ortağım olarak onu özleyeceğim” dedi.

‘Olağanüstü bir liderdi’

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un önceki gün evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummasının ardından taziye mesajları gelmeye devam ediyor. Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, yayınladığı taziye mesajında, Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu belirterek, ”Tüm ailesine en içten taziye dileklerimi iletiyorum. Mustafa Koç, olağanüstü bir lider, tam anlamıyla dürüst bir insan, Ford’un uzun yıllardır sadık bir dostu ve ortağıydı. Kendisi aynı zamanda çok yakın bir arkadaşım olup, ailelerimiz arasında da Henry Ford ve Vehbi Koç’a kadar uzanan çok özel bir ilişki bulunmaktadır. Hem dostum, hem de iş ortağım olarak onu özleyeceğim” dedi.

DAVOS’TA DA ANILDI

Mustafa Koç, Dünya Ekonomik Forumu’nun yapıldığı Davos’ta da anıldı. Koç hayatta olsaydı dün Davos’ta yapılan HeforShe organizasyonuna katılacak, burada İngiliz oyuncu Emma Watson’ın sorularını yanıtlayacaktı. Birleşmiş Milletler kadın örgütü U.N. Woman, söz konusu toplantının yapıldığı gün Mustafa Koç için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada, ”Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve HeforShe’ye şevkle destek veren Mustafa Koç aramızdan ayrıldı. Organizasyonun Davos’ta yapılmasına ciddi katkıları oldu. Birleşmiş Milletler Kadın (U.N. Woman) Koç için derin üzüntülerini ifade eder” denildi.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Mustafa Koç için öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda dedesi Vehbi Koç’un yanında toprağa verilecek.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X