Olay çıkarana ağır yaptırım!

TASKK Başkanı Ali Düşmez, “Futbolda şiddete karşı tescil iptaline kadar giden önlemler düşünüyoruz” dedi.

Olay çıkarana ağır yaptırım!

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, şiddet olaylarının önüne geçmek için önümüzdeki sezondan itibaren ciddi önlemler alacaklarını söyledi. 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun dördüncüsünü düzenlediği ödülleri törenine katılan ve ‘Yılın Spor Adamı’ ödülünü alan TASKK Başkanı Ali Düşmez, Futbol Federasyonu’nun yılda 90 bin müsabaka oynattığını, bunun 86 bininin amatör maçlar olduğuna işaret ederek şunları söyledi:

TALİMATLAR DEĞİŞECEK

“Tabi sporda ‘barış, kardeşlik ve sevgi’ diyoruz ama maalesef istenilmeyen hadiseler oluyor. Güvenlik önlemi alınıyor ve futbol müsabakalarında cezai müeyyideler var. Hata yapan takımlar ve seyirciler de ceza alıyor. Bundan fazla bir şey yapamıyoruz. Ama önümüzdeki yıl futbol müsabaka ve disiplin talimatında, tescilin iptaline kadar gidecek önlemler almayı düşünüyoruz. Bu sorun maalesef ülkemizin genel sıkıntısıdır. Bu şiddet olaylarını devam ettiren kulüplerin tescilinin iptaline kadar gidebilir ve gitmeli. Ben sporun devamlılığı adına tolerans tanıyorum. Gençler spor yapsın diyorum ama bu olaylar devam ederse daha sıkı önlemler alacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X