Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Olay çıkardı: O terzi kadının masasına oturma!

Modacı Nur Yerlitaş, katıldığı nişan töreninde olay çıkardı. Ünlü modacı, meslektaşı Gülşah Saraçoğlu ve şarkıcı Deniz Seki’yi hedef aldı.

Modacı Nur Yerlitaş, katıldığı nişan töreninde olay çıkardı. Ünlü modacı,

Nur Yerlitaş, önceki akşam düzenlenen sunucu Seren Serengil ile şarkıcı Yaşar İpek’in nişan törenine katıldı.

Uçankuş’un haberine göre; 62 yaşındaki modacı, nişan töreni çıkışı Seda Sayan’ın eski Deniz Seki’nin yeni sevgilisi olan Murat Karabova’ya tepki gösterdi. Yerlitaş, meslektaşı Gülşah Saraçoğlu için Karabova’ya “Seninle hiç konuşmayacağım. Ben sana dedim ki o terzi karıyı masana oturtma!” ifadelerini kullandı.

gulsah_saracoglunun_deniz_seki_hakkinda_soyledikleri_h31039.png

Nur Yerlitaş’ın, Saraçoğlu’nun ardından hedefinde ise şarkıcı Deniz Seki vardı. Modacı, Deniz Seki için “Banane Deniz kim ya? Senin hayatına Deniz mi girdi?” sözleriyle veryansın etti.