Olay Gazetesi

“Bursa’da Olay okunmadan gün başlamaz”

Olay Gazetesi

Yirmi sekiz yıl önce kurulan Olay Gazetesi, Çağlar Holding’in yenilikçi vizyonu sayesinde Türkiye’nin en büyük şehir gazetesine dönüşmüştür. Hafta içi günlerinde 16.000 adet ve hafta sonu 23.000 adet tirajlar artık bu medya grubu için şaşırtıcı değildir. 2015 yılbaşı günü satış rakamı 91.176 adeti bulmuştur. Kentte oluşan magazin, ekonomi, kültür, sanat olayları ya da adli vakalar ertesi gün mutlaka bu gazetede yer bulur. Okuyucu bağlılığı anlamında önemli bir kitleye sahip olan gazete kendi matbaasında hazırlanır ve demokratik ilkelerle yayıncılık yapar.

 

Olay, haberleri ile güvenilir ve ilanları sayesinde de Bursa ekonomisine ölçülebilir katkı sağlayan bir mecradır. Gemlik, İnegöl, Orhangazi, Karacabey, Mustafa Kemalpaşa, Keles, İznik, Yenişehir, Mudanya, Büyükorhan, Harmancık, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde ortaya çıkan her olayın değerlendirildiği kuruluşta 300 basın çalışanının emeği her gün önemli bir gazeteye dönüşmektedir. ‘Türkiye’nin En Büyük Şehir Gazetesi’ sloganıyla yerel habere verilen önemi vurgulayan Olay Gazetesi aynı zamanda global haberleriyle renkli bir gündemi sayfalarına taşır.

 

Bursalı okuyucuların, özellikle ‘seri ilanlar’ sayesinde oldukça etkili sonuçlara ulaşabildiği gazetemiz ulusal ve uluslararası markaların ilan verme amacıyla tercih ettikleri ilk mecradır. Her günün tirajı Basın İlan Kurumu sitelerinden kolaylıkla takip edilebilmektedir. Olay Gazetesi köşe yazarları; Bursa’da siyaseti, Bursaspor’u, etkin yerel yönetim çalışmalarını, güncel ekonomik gelişmeleri, stratejik evrensel haberleri yorumlayarak bulunduğumuz coğrafyayı sürekli incelerler. Kentimizin dinamiklerini sürekli dinç tutan haberleriyle Olay Gazetesi her gün yüzbinlerce insanın okuduğu önemli bir referans olarak daha uzun yıllar boyunca yayıncılık hayatını sürdürecektir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X