Olay kadın Burcu Sinem Ünsal’ın açıklaması Demet’i çıldırttı!

Esra Erol’un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök’ün Emrah Albayrak ile 7 yıllık evliliğini bitiren kişi olarak gündeme gelen Burcu Sinem Ünsal, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapmıştı.

Olay kadın Burcu Sinem Ünsal’ın açıklaması Demet’i çıldırttı!

Burcu Senem Ünsal’ın açıklamasına Demet Akalın’dan çok sert tepki geldi.

Akalın’ın verdiği yanıt, takipçileri tarafından destek mesajı aldı.

2534937-728xauto.jpg
 

İhaneti Esra Erol duyurmuştu! Olay kadın Burcu Sinem Ünsal’ın açıklaması Demet Akalın’ı çıldırttı.

Esra Erol’un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök’ın 7 yıllık evliliğini bitiren kişi olarak gündeme gelen Burcu Sinem Ünsal, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sessizliğini bozdu. Ünsal’ın yaptığı paylaşıma ise Demet Akalın’dan çok sert tepki geldi.

Eda Gök, kendisini en yakın arkadaşı evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal’la aldattığını öne sürdüğü eşi Emrah Albayrak’tan tek celsede boşandı.

3’üncü kişi olarak adı anılan Burcu Sinem Ünsal, sessizliğini “Kendi hayatınıza bakın siz önce, Her şeyin bir açıklaması vardır bu hayatta” diyerek bozdu.

“ARTIK PES!” Burcu Sinem Ünsal’ın paylaşımı sosyal medyada yayılınca başta kullanıcılar olmak üzere şarkıcı Demet Akalın’dan çok sert tepki geldi.

2534941-728xauto.jpg

Burcu Sinem Ünsal’ın, “Her şeyin bir açıklaması vardır bu hayatta” sözüne Demet Akalın, ” Her şey normalleşiyor! Pes artık pes diyorsun! Daha neler göreceğiz bakalım” şeklinde cevap verdi. Akalın, takipçileri tarafından destek mesajı aldı.

2534940-728xauto.jpg

Eda Gök aldatıldığını Esra Erol’un programında canlı yayında duyurmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X