Olay kitap satış rekoru kırdı

Ünlü Amerikalı gazeteci Bob Woodward’un ‘Korku: Trump Beyaz Saray’da’ adlı kitabı, satışa sunulduğu ilk günde 750 binden fazla satarak kendi alanında bir rekora imza attı.

Olay kitap satış rekoru kırdı

Kitabın yayıncısı Simon&Schuster tarafından yapılan açıklamada, salı günü raflardaki yerini alan kitabın ilk 24 saatte 750 binden fazla satışa ulaştığı ve bu alanda uzun zamandır görülmemiş ciddi bir başarı yakaladığı belirtildi. 448 sayfalık kitapta Trump’ın halen Adalet Bakanlığı görevini yürüten Jeff Sessions için ‘Zihinsel özürlü. Aptal bir Güneyli’ ifadesini kullandığı, Ticaret Bakanı Wilbur Ross’un yüzüne karşı ise ‘Sana güvenmiyorum, artık müzakerelerde yer almanı istemiyorum’ dediği iddia edildi.Kitapta, Trump’ın 2017’deki kimyasal silah saldırısından sonra Beşşar Esed için ‘Şu lanet katili öldürelim. İçeri girip bunların çoğunu öldürelim.’ sözlerini kullandığı ileri sürüldü. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X