OLAY’da spora doyacaksınız

Ekran klasiği FİNAL pazartesi, Futbol Dünyası çarşamba, Spor Life perşembe, Spor Ekstra cumartesi günleri izleyicilerle buluşacak. Hafta içi her gün 13.30, 17.20, 20.00 ve 00.15’te spor haberleriyle gündemi yakalayacaksınız.

OLAY’da spora doyacaksınız

OLAY Televizyonu’nda bugün başlayacak yeni yayın döneminde izleyiciler spora adeta doyacak. Bursaspor’un nabzını tutan OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL, pazartesi akşamları 20.30’da Olay Medya Spor müdürü Orhan Güney’in yönetiminde ekrana gelecek. Bursaspor’un yanı sıra Süper Lig’deki gelişmelerin de masaya yatırıldığı program bu akşam ise yeşil beyazlı takımın Eskişehirspor ile oynayacağı maç nedeniyle 21.50’de başlayacak.

 

GÖZÜNÜZÜ AYIRAMAYACAKSINIZ

Serhat Işıldak’ın sunduğu Futbol Dünyası, çarşamba akşamları 00.40’ta izleyicilerle buluşacak. Perşembe akşamı 22.00’de ise Tülin Çelebi’nin sunumuyla Spor Life’ı izleyebilirsiniz. Seda Lale’nin birbirinden ilginç sporları tanıttığı Spor Extra cumartesi 11.00’de ekrana gelecek. Hafta içi her gün 13.30, 17.20, 20.00 ve 00.15’te spor dünyasında gün içinde yaşanan gelişmeleri takip etme fırsatı bulacaksınız. Spor’un farklı yönlerini tanımak ve eğlenceli dakikalar yaşamak için OLAY TV’den ayrılmayın.

 

OLAY FM’de spor şöleni

Olay Gazetesi ve Olay Televizyonu’ndaki birbirinden güzel haber ve programlarıyla okuyucu ve izleyicileri spora doyuran Olay Medya yeni yayın döneminde OLAY FM 90.5’te de programlarıyla ses getirecek. Her hafta perşembe günü 12.00-13.00 saatleri arasında Bursaspor’daki tüm gelişmeler OLAY FM’de masaya yatırılacak. Ayrıca hafta için her gün 18.00’de ‘Timsah Günlüğü’nde Bursaspor ile ilgili sıcak gelişmeler dinleyicilere aktarılacak.

 

Orhan GÜNEY

FİNAL

Pazartesi 20.30

Serhat IŞILDAK

Futbol Dünyası

Çarşamba 00.40

Tülin ÇELEBİ

Spor Life

Perşembe 22.00

Seda LALE

Spor Extra

Cumartesi 11.00

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X