‘İklim Değişikliği ve Enerji Gazetesi’ 30 Mayıs’ta herkese ücretsiz

“Deniz seviyeleri yükseliyor… Sera gazı salınımı artıyor… Ani hava değişiklikleri yıkımlara yol açıyor. Kıtlık ve büyük göç dalgaları dünyayı temelinden sarsacak…” Bu türden haberleri sık sık okumaya başladık. Doğa alarm veriyor. Uzman görüşleri ve Bursalı şirketlerden röportajlar bu özel yayında.

‘İklim Değişikliği ve Enerji Gazetesi’ 30 Mayıs’ta herkese ücretsiz

İklim değişikliklerinde insan faktörü en önemli etmenlerden biri… Fosil yakıtların çevresel ekonomi ve insan sağlığı üzerindeki yıkıcı etkisi herkesi düşünmeye iterken bizler gazeteciler olarak kayıtsız kalamayız.

Küresel anlamda meydana gelen birçok doğa olayının ana nedeni küresel ısınma olarak tanımlanıyor. Oksijeni azaltan, karbondioksiti artıran bu ısınmaya karşı alınabilecek en acil tedbir ise ‘Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Yöneliş’ olarak öngörülüyor…

Bursa’da, Türkiye’de ve dünyada karbon ayak izini azaltmayı amaçlayan birçok girişim görüyoruz. Bu gelişmeleri, yeni nesil enerji kaynakları konusunda yatırım ve girişim yapanları, güneş ve rüzgar enerjisini inceleyen makaleleri gazetemize taşıdık. Konunun uzmanlarıyla röportajlar yaptık.

Çağımızın en önemli insani sorunlarından birine yönelik rehber niteliğindeki gazetemizi Olay ile birlikte ek yayın olarak sunacağız. En küçük bir katkı, insanlığa sunulacak katkı olacaktır.

İklim Değişikliği ve Enerji Gazetesi; 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü ”OLAY” ile birlikte ücretsiz olarak bayilerde.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X