‘Olcan Adın’ı düşünüyoruz’

Dün Olay Spor’un gündeme getirdiği tecrübeli futbolcunun transferini Başkan Ali Ay doğruladı.

‘Olcan Adın’ı düşünüyoruz’

Emre Taşdemir’in sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü belirten Ali Ay, “Aramızdan bir süre ayrı kalacak. Olcan Adın olabilir. Hocamızın da eski öğrencisi. Bütçemize bakacağız ve ona göre karar vereceğiz. Ancak bir sol bek kesinlikle alacağız” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Avusturya kampında basın mesuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Yöneticiler Ali Ademoğlu, Ali Turan, Yüksel Çolak, Fatih Pulat, Sezer Sezgin ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da yer aldığı toplantıda Başkan Ay, gündemdeki konuları değerlendirdi. Galatasaray’ın satış listesine koyduğu Olcan Adın için olumlu görüşler belirten Ali Ay “Emre’nin sakatlığı bizleri çok üzdü. Aramızdan bir süre ayrı alacak. Olcan Adın olabilir. Hocamızın da eksi öğrencisi. Bütçemize bakacağız ve ona göre karar vereceğiz. Ancak bir sol bek kesinlikle alacağız” diye konuştu.

TRİBÜNLERDE AİLELER OLSUN

Takımla ilgili Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan bilgiler aldığını ifade eden Başkan Ali Ay şunları söyledi: “Takımımızın maşallahı var. Hocamız çok memnun. Ben de iki hazırlık maçını televizyondan takip ettim. Çocuklar hırslı ve istekli. Bursa’nın bu takıma sahip çıkmasını istiyorum. Biz burada bir aile ortamı oluşturduk. Ben tribünlerde artık aileleri Bursaspor’u desteklerken görmeyi hedefliyorum. Herkes eşini, çocuklarını, kardeşini alıp maça gelsin.”

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

“O ruhu, o heyecanı hep birlikte yaşayalım. Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bunu yakaladık. Bursaspor tarihinde belki ilk defa oluyordur, ailelerimizle buraya geldik. Bursaspor’un şuan buna ihtiyacı var. Kombinelere ilgi bekliyoruz. Şuana kadar sadece 5 bin tane kombine sattık. Bu rakam bize yakışmıyor. Ancak ben ilgi olacağını tahmin ediyorum. Taraftarımızın bizi yalnız bırakacağını hiç düşünmüyorum.” 

BURSASPOR KOLEJİ’Nİ BTSO YAPACAK

Başkan Ali Ay, İbrahim Burkay’la bu konuda görüştüğünü açıkladı.

Uzun süredir gündemde olan Bursaspor Koleji’yle ilgili çalıştıklarını ifade eden Başkan Ali Ay, “Buraya gelmeden önce Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile görüştüm. Bursaspor Koleji’ni BTSO yapacak. Bu bizim için çok önemli bir hamle. Bursaspor Koleji’nin olması Bursaspor’un kasasına yıllık 5 milyon Euro para girmesi demek. İlerleyen günlerde bunun açıklamasını detaylı bir şekilde yapacağız” dedi.

DZSUDZSAK’IN DURUMU NE OLACAK?

Bursaspor’daki durumu merakla beklenen Balazs Dzsudzsak’la ilgili de konuşan Başkan Ali Ay, “Bursaspor’un kasasına daha fazla para girmesi için çalışıyoruz. Menajeri gelecek ve görüşeceğiz. Şuan ne olacak ben de bilmiyorum. Ancak ne kadar fazla para alırsak bizim için o kadar kâr” diye konuştu. 

STADYUMDA EKSİKLER TAMAMLANIYOR

“Timsah Arena’da şu sıralar hummalı bir çalışma var. 35-40 kişilik bir ekip eksikleri tamamlamak için uğraşıyor. Taraftarımızın sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. Locaları da tamamlamayı amaçlıyoruz. Mobilyalarıyla her şeyiyle hazır olacak. Locaları da satmak istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor.”

VERGİ BORCU İÇİN ANKARA’YA GİDİLİYOR

Yapılacak görüşmelerde vergi borcunun faizinin silinmesi talep edilecek.

Bursaspor’un vergi borcuyla alakalı pazartesi günü Ankara’ya gideceklerini belirten Başkan Ali Ay, “Bu konu üzerimizde büyük bir kambur. Ana borç 37 milyon TL civarında. Faizlerle birlikte rakam 100 milyon TL’yi geçiyor. Trabzonspor’u emsal gösterip, cezanın silinmesini talep edeceğiz. Trabzonspor böyle bir şey yaptı. Eğer istediğimiz olursa kulübümüzün önü büyük oranda açılacak” diye konuştu.

SEZON AÇILIŞI OLMAYACAK

Başkan Ali Ay, daha önce planladıkları sezon açılışı için fikir değiştirdiklerini ifade ederek, “Böyle bir organizasyondan vazgeçtik. Bir takım görüşmeler yaptık fakat sonuç alamadık. Özellikle stadyumun zeminini düşündüğümüz için böyle bir karar verdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X