Olcan işi sakata girdi

Timsah’ın gündemindeki tecrübeli futbolcunun kendisine takınılan tavır nedeniyle alt yapıya gitse bile Galatasaray’dan kopmayı düşünmediği öğrenildi.

Olcan işi sakata girdi

Bursaspor’da transfer arayışları sürerken, ismi gündeme gelen Olcan Adın için ilginç gelişmeler yaşanıyor.


Bu sezon transfer ettiği 9 isme de bonservis ücreti ödemeyen yeşil beyazlılar, Olcan’ın Galatasaray’la durumu halletmesini bekleniyor. Ancak sarı kırmızılı kulüpten yıllık 1 milyon 800 bin Euro alan 31 yaşındaki oyuncunun Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Olcan’ın Umut Bulut’la birlikte bu kararı aldığı öğrenildi. 

YÖNETİME KIRGIN

Şuan Çeşme’de tatilde olan Olcan Adın’ın Bursaspor’dan dolaylı yollardan teklif geldiğini yakın çevresiyle paylaştığı ancak alt yapıya gitse bile sarı kırmızılı kulüpte yoluna devam etmeyi düşündüğü bildirildi. ;


Geçmiş dönemden de Galatasaray’dan ciddi bir alacağı bulunan deneyimli oyuncunun kendisine takınılan tavır nedeniyle Dursun Özbek yönetimine kızgın olduğu ve kazanacağı 1 milyon 800 bin Euro almakta kararlı olduğu belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X