Olcan’ı istiyoruz

Hamza Hoca, tecrübeli futbolcu için girişimlerinin devam ettiğini ancak Umut Bulut’la ilgilenmediklerini açıkladı.

Olcan’ı istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Olcan Adın’la görüşme halinde olduklarını açıklarken, Umut Bulut’un gündemlerinde olmadığını söyledi. 


‘UMUT BULUT KONUSUNDA İSTEĞİMİZ YOK’

Emre Taşdemir’in sakatlığının kendilerini etkileğini ifade eden Hamza Hoca ‘Emre ile ilgili sakatlığı sonrası, Olcan ile ilgili düşüncelerimiz var. Sağ açık, sol açık, sol bek gibi farklı mevkiilerde oynuyor. Karakteri sağlam, kendini her anlamda sahaya veren bir oyuncu. Yönetimimiz görüşüyor, en kısa sürede hallolursa iyi olacak. Umut Bulut konusunda ise bir isteğimiz yok’ dedi.  

HEDEF İLK 5 AMA!

Balazs Dzsudzsak’ın durumunu da değerlendiren genç teknik adam ‘Dzsudzsak’ın durumu henüz netleşmedi, ciddi teklifler var. Rakamda anlaşabilirsek gidecek ancak istediğimiz rakamı bulamazsak bizimle Bursa’da devam edecek. Sadece Avrupa değil, farklı yerlerden de teklifler var. 3 tarafın da mutabık olması gerek ki transferi gerçekleşsin’ diye konuştu.


Bu sezon hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, ‘Altyapıdan gelen oyuncularımızı daha uzun süreli kadromuza dahil edebilmek hedeflerimiz arasında. Borcu sıfırlamak da tabii ki önemli’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X