Olcay Şahan’la yüz yüze

Bursaspor yönetimi, tecrübeli futbolcuyu dün kente getirdi.

Olcay Şahan’la yüz yüze

İlk olarak Sportif Direktör Selçuk Erdoğan’ın Olcay’la biraraya geldiği ardından Başkan Mesut Mestan’ın görüşmeye katıldığı ifade edildi. 32 yaşındaki oyuncunun transfer tahtası açılır açılmaz, yeşil beyazlı renklere bağlanacağı belirtildi. 

Bursaspor’da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için şu ana kadar resmi bir adım atamayan Mesut Mestan yönetiminin, birkaç gün içerisinde müjdeli haberi Bursa’ya vermesi bekleniyor. Bu doğrultuda uzun süredir birçok isimle irtibat halinde olan yeşil beyazlılar, dün Olcay Şahan’ı kente getirdi. İlk kez OLAY SPOR’un duyurduğu bu transfer gelişmesi için taraflar Özlüce’de bir araya geldi. 

KOŞUKAVAK İSTİYOR

İlk olarak Sportif Direktör Selçuk Erdoğan’ın Olcay’la bir araya geldiği ardından Başkan Mesut Mestan’ın görüşmeye katıldığı ifade edildi. 32 yaşındaki oyuncunun transfer tahtası açılır açılmaz, yeşil beyazlı renklere bağlanacağı belirtildi. Özellikle ismi geçtiğimiz sezon Bursaspor’la anılan Olcay Şahan’ın transferini Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın çok istediği bildirildi. 

BONSERVİSİ ELİNDE

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra hiç bir kulüple anlaşmaya varamayan 32 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon bordo mavili formayı 19 maçta giyerken 2 gol atıp 3’de asist yaptı. Gurbetçi oyuncu, daha önce Beşiktaş, Duisburg, Borussia Mönchenbladbach ve Kaiserslautern formaları giydi. Olcay Şahan, Süper Lig‘de 206 karşılaşmada 41 gol attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X