Oldu da bitti maşallah

Bursaspor art arda attığı goller sayesinde tam 12 puan kazandı

Oldu da bitti maşallah

Rakipler yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken, Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri baskıyı daha da artırarak fişi çekti. Timsah bu tabloyu tam 4 maçta yaşadı. 

2-1’lik Çaykur Rizespor galibiyetiyle üst sıralara yaklaşma fırsatını geri tepmeyen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Vasat bir görüntü sergilediği Rizespor karşılaşmasında Deniz Yılmaz’ın golleriyle gülen Timsah’ın ilginç bir ayrıntısı da dikkatlerden kaçmıyor. Bursaspor şuana kadar art arda attığı goller sayesinde tam 12 puan kazandı. Bir anlamda rakipler yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken, Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri baskıyı daha da artırarak fişi çekti. 

KONYA 2 DAKİKA BİTTİ

Kayserispor maçında 83.dakikada Jorquera skoru 2-1’e getirirken, uzatmalarda Sercan Yıldırım maçın sonucunu 3-1 olarak tayin etmişti. Aytemiz Alanyaspor deplasmanında zaman zaman ciddi sıkıntılar yaşansada 85.dakikada Cristobal Jorquera ile öne geçen yeşil beyazlılar, 3 dakika sonra yine Şilili futbolcunun sahneye çıkmasıyla sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Atiker Konyaspor maçında da buna benzer bir tablo yaşandı. 

RİZE’YE DE AYNISI

Güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan yeşil beyazlılar, önce 69’da Kubilay Kanatsızkuş ile 1-0 öne geçti, ardından 2 dakika sonra Pablo Martin Batalla Bursaspor’a 3 puan getirdi. Son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında aynı durum yaşandı. Timsah, kalesinde ciddi tehlikeler görse de 63.dakikada Deniz Yılmaz’la öne geçti, 5 dakika sonra Deniz yine topu filelerle buluşturarak tabelayı 2-0 olarak belirledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X