Öldürüp cesedini otomobilinin bagajında taşımış!

Mersin’in Silifke İlçesi’nde, 49 yaşındaki Şahin Tut, hafriyatçılık yapan 29 yaşındaki Ali Özcan’ı, akaryakıt istasyonunda önce av tüfeğiyle, ardından da tabancayla vurarak öldürdü. Katil zanlısı Şahin Tut ile olay sırasında yanında bulunan eşi Zeynep Tut

Öldürüp cesedini otomobilinin bagajında taşımış!

Olay, saat 01.00 sıralarında Atakent Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

​İddiaya göre Şahin Tut, eşi 41 yaşındaki Zeynep Tut ile birlikte, otomobiliyle Erdemli İlçesi’nde gezerken, alarında husumet olduğu öne sürülen Ali Özcan ile karşılaştı. Bunun üzerine Ali Özcan otomobiliyle Silifke yönüne kaçmaya başladı. Özcan, akaryakıt almak için Atakent Mahallesi’nde bir istasyonda durdu. Görevliler yakıtı doldururken, Ali Özcan’ı takip eden Şahin Tut da akaryakıt istasyonuna geldi. Şahin Tut, yanında bulunan av tüfeği Ali Özcan’ı vurdu. Şahin Tut, yerde kanlar içinde kalan Ali Özcan’ın yanına giderek, bu kez ruhsatsız tabancayla başına ateş etti. Özcan olay yerinde can verdi.

CESEDİNİ BAGAJA KOYDU

Şahit Tut ve eşi Zeynep Tut, Ali Özcan’ın cesedini otomobilin bagajına koyarak, yeniden Erdemli tarafına hareket etti.

İhbar üzerine alarma geçen polis çevre ilçelerde önlem aldı. Şahin Tut ve eşi Zeynep Tut, Erdemli şehir merkezinde polislerce yakalandı. Yapılan aramada aracın bağajında Ali Özcan’ın cesedi ile olayda kullanılan tüfek ve tabanca ele geçirildi. Zanlılar, olay yeri jandarma bolgesi olduğu için jandarma ekiplerine teslim edildi. Özcan’ın cesedi ise Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X