Ölen üyenin ailesine sigorta ödemesi

Kestel’in Gözede Mahallesi’nde oturan İhsan Tunç’un eşi Rahime Tunç’a, yıldırım düşmesi sonucu ölmesi üzerine, TTKK Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sakin ve Tarım Kredi Kooperatifi Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın tarafından 100 bin l

Ölen üyenin ailesine sigorta ödemesi

OSMAN GÜNEŞ

TKK Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın,”Kooperatifimize ortak olan bütün ortaklarımızı hayat ve kaza sigortası kapsamında koruyoruz. Biz hem ölen ortağımızın acısını paylaşıyoruz hem de maddi olarak destekte bulunuyoruz. Ölen ortağımız 120 TL prim ödeyerek kaza sigortası  yaptırmıştı. Bunun karşılığında biz kooperatif olarak 100 bin TL ödemede bulunuyoruz” dedi.

Yaşamını yitiren İhsan Tunç’un eşi Rahime Tunç ise, “Bugün 2 çocuğum babasız kaldı. Bu acılı günümüzde Tarım Kredi bize sahip çıkarak maddi destekte bulundu. Eşim Tarım Kredi Kooperatifi’nden sigorta yaptırmış. Biz bugün Tarım Kredi Kooperatifleri’nin önemini daha iyi anladık” diyerek yetkililere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X