Olimpiyat’ta derbi heyecanı

Beşiktaş ile Galatasaray 2015’in ilk derbisinde bu akşam 19.00’da kozlarını paylaşacak.

Olimpiyat’ta derbi heyecanı

Spor Toto Süper Lig’de 2015’in ilk derbisinde bu akşam Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak “dev” maçı, rahatsızlığının ardından geçen hafta sahalara dönen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp, ilave yardımcı hakemler olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev alacak.

8 MAÇLIK SERİ BİTECEK Mİ?

Süper Lig’de 16. haftaya Beşiktaş 35 puanla lider girerken, Galatasaray ise 32 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Siyah beyazlılar, derbiyi de kazanarak ligde üst üste 8. galibiyetini alıp, devre arası tatiline lider girmek amacında. Galatasaray ise 8 maçtır yenilmediği rakibini mağlup edip, zirve yarışında siyah beyazlılarla puanları eşitlemek istiyor. Derbide konuk Galatasaray’ın taraftarları deplasman yasağı nedeniyle takımlarını destekleyemeyecek.

19.00 LİG TV/CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X