Olimpiyat’ta kupaya veda!

Gruptan çıkma şansı bulunmayan Bursaspor, formalite maçında saat 12.00’de Ümraniyespor’un konuğu olacak.

Olimpiyat’ta kupaya veda!

Ziraat Türkiye Kupası’nda G Grubu’ndan çıkma şansı bulunmayan Bursaspor, son karşılaşmasında bugün Ümraniyespor’a konuk olacak. Ligde ve kupada oynadığı son 6 karşılaşma 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldıktan sonra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Bursaspor, Ümraniyespor’u yenerek galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.

Düdük Zengin’de

Karşılaşmayı Sakarya Bölgesi’nden A Klasman hakemi Erkan Zengin yönetecek. Bursaspor’da bu karşılaşmada takımın başında U21 takımı antrenörü Tunahan Akdoğan yer alacak. Akdoğan’ın gruptan çıkmayı garantileyen Ümraniyespor karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. İki takım arasında Bursa’da oynanan ilk karşılaşmada Bursaspor, Ümraniyespor’u 3-0 yenmişti. 

Altyapıdan 3 takviye

Bursaspor’un Ümraniyespor deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadroyla gitti. Yeşil beyazlıların Ümraniye maçı kadrosunda Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Boban Jovic, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Onur Atasayar, Ricardo Faty, Furkan Soyalp, Del Valle, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Sinan Bakış, Bogdan Stancu, Rüştü Hanlı, Berke Yılmaz ve Berkay Yıldız bulunuyor.  

Ümraniyespor maçının tüm detayları Olay TV’de

Bursaspor’un bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Olimpiyat Stadı’nda maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X