‘Olmadığım birine dönüşemem’

Önce ‘Şeref Meselesi’ şimdi de ‘Hayat Şarkısı’yla evlerimize konuk olan Burcu Biricik, kamera arkasında nasılsa, normal yaşantısında da öyle olduğunu söyledi.

‘Olmadığım birine dönüşemem’

KİMSE İÇİN ÇABA SARF EDEMEM

Çocukluğundan beri çalışıp kendi parasını kazanan, hiç prenses ve naif bir kız olmadığını açıklayan oyuncu Burcu Biricik, bilinmeyenlerini anlattı. Biricik, ‘Oyuncu olarak süslü püslü cümlelerim, ona göre havam, tavrım yok. Kamera arkasında nasılsam bugün de öyleyim. Bazı arkadaşlarım ‘Tanınmaya başladın, aldığın paraları biraz giyimine kuşamına harca’ diyor ama ben kimse için çaba sarf edip, olmadığım birine dönüşemem’ diye konuştu.

HAYATTA HEP SÖZ SAHİBİ OLDUM

Rol aldığı ‘Şeref Meselesi’nden sonra bu kez başrolü Birkan Sokullu’yla paylaştığı ‘Hayat Şarkısı’ adlı diziyle ekranlara dönen Biricik, ayaklarının hep yere sağlam bastığını ve hayatta söz sahibi olduğunu belirtti. Ünlü olmak için sıkıcı bir tip olduğunu da kabul eden Burcu Biricik, ‘Sıkıcı ve monoton olabilirim. Merak edilecek bir tarafım ve malzemem yok’ dedi. Biricik, sevgilisi reklamcı Emre Yetkin’le bu yaz evleneceğini da açıkladı.

Biricik, Sri Lanka’da evlilik teklifi aldığı Emre Yetkin’le bu yaz nikah masasına oturacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X