Olmak istediğim yerdeyim

Yıllardır Türk müziğine kaliteli eserler sunan Umut Akyürek, daha popüler olması yönündeki eleştirilere katılmadığını belirterek, çizgisini bozmadan sadece müzikle var olmaya gayret ettiğini söyledi.

Olmak istediğim yerdeyim

Olay TV’de yayınlanan Yılmaz Morgül Show’a konuk olan Umut Akyürek, Olay Çekirge’ye konuştu. Yıllardır çizgisini bozmadan Türk Sanat Müziği’ne katkı koyan Akyürek, sevenlerinden gelen, ‘Sizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz’ mesajlarına cevap verdi. 

Sanatçı, ‘Belki daha magazinel, daha popüler işler yapmak gerekiyor. Ama ben ısrarla çizgimi bozmadım. Müziğimle var olmak istiyorum ve şu anda tam da olmak istediğim yerdeyim’ dedi.

ÖNCE AİLE, SONRA İŞ

Kendisi gibi sanatçı olan eşi Oktay Ertuğrul’la mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Umut Akyürek, bunun için gerekli olan şeyin sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış olduğunu ifade etti. Yaşamda önceliğinin müzik olmadığını belirten Akyürek, ‘Ben önce anneyim, eşim ve sonrasında da müzisyenim. Benim için aile işimden önde gelir’ diye konuştu. Daha sahneye çıkan Umut Akyürek, Yılmaz Morgül’le keyifli bir programa imza attı. 

Umut Akyürek arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı.

Yılmaz Morgül, konuk sanatçısı Umut Akyürek’le yine keyifli bir akşam yaşattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X