Olmak ya da olmamak

İlk iki şansını mucizelere bırakan ay yıldızlılar, 1 puan önünde olan Sneijder’li, Van Persie’li güçlü rakibi karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Konya Torku Arena’daki maç 19.00’da.

Olmak ya da olmamak

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki 8. maçında bugün Hollanda ile karşılaşacak. Konya Torku Arena’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz’un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Jon Nunez Fernandez, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Del Cerro Grande ile Alejandro Jose Hernandez olacak. 

3.’LÜK YARIŞI

Perşembe akşamı üstün oynadığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Letonya’ya uzatma dakikalarında puan vererek şok yaşayan ay yıldızlılar, güçlü rakibini yenerek 3.’lük iddiasını sürdürmek istiyor. İlk iki için işini mucizelere bırakan Terim’in öğrencileri puan kaybetmesi durumunda kalan 2 maç öncesi işler oldukça zorlaşacak. Son maçında lider İzlanda’ya kendi sahasında mağlup olan Sneijder’li, Van Persie’li Hollanda ise grupta ay yıldızlıların 1 puan önünde bulunuyor. 

19.00 SHOW CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X