Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Oltaya takılan köpek balığını görünce şaşkına döndüler

Bursa’da oltaya takılan camgöz cinsi yavru köpek balığı balıkçıların maskotu oldu. Yavru köpek balığı ile bol bol fotoğraf çekilen amatör balıkçılar, daha sonra balığı denize bıraktı.

Bursa'da oltaya takılan camgöz cinsi yavru köpek balığı balıkçıların maskotu

Bursa’nın Mudanya ilçesinden tekne ile açılan Murat Tepe ve Şükrü Ilgaz, oltalarına takılan balığı görünce gözlerine inanamadı. Güneşli havanın tadını sahilden 300 metre uzaklıkta balık tutarak çıkarmak isteyen iki arkadaş, oltalarının ucunda yavru köpek balığı görünce ne yapacağını şaşırdı. Teknenin içinde suya saldıkları camgöz cinsi köpek balığını sahile çıkaran iki arkadaşın etrafını meraklı vatandaşlar sardı. 

Gençler, tekrar suya salmak için ellerine aldıkları köpek balığı ile bol bol fotoğraf çekilmekten de geri kalmadı. Köpek balığını kucaklayan Ilgaz ve Tepe, ileride keskin dişleriyle tam bir canavara dönüşecek olan camgözden ayrılmak istemedi. Balıkçıların maskotu haline gelen köpek balığı daha sonra denize salındı.