Ölüm kiraz satarken yakaladı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bir kişi, kiraz sattığı esnada kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ölüm kiraz satarken yakaladı

Kırkağaç ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Mehmet Demirci, geçimini sağlamak üzere topladığı kirazları satmak üzere Kırkağaç Kapalı Spor Salonu önüne geldi. Sıcak havada kirazları satmak isteyen Demirci, bir an ’göğsüm ağrıyor’ diyerek yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirci’nin kalp krizi geçirdiğini fark ederek ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Acil servis personelleri daha sonra Demirci’yi ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Demirci, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. GERİYE BİR KASA KİRAZ VE TERAZİSİ KALDI Mehmet Demirci’nin kalp krizi geçirdiğini gören arkadaşları, Demirci’nin ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadı. Bazı arkadaşları, yaşlı vatandaşın kalp krizi geçirmeden bir kaç dakika önce ilaç içtiğini ifade etti. Topladığı kirazları sattığı esnada hayatını kaybeden Mehmet Demirci’den geriye bir kasa kiraz ve terazisi kaldı. Demirci, Gelenbe mahallesine bağlı Kuyucak’ta toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X