Ölümden döndüğü havuza yeniden girdi

Bursa’nın İznik İlçesi’nde katıldığı yaz kampında yüzmek için girdiği havuzda kalbi duran ve sağlık görevlileri tarafından 7,5 dakika süren kalp masajı sayesinde hayata döndürülen hemofili hastası 5 yaşındaki Elif Berak Akın, tedavisinin ardından aynı hav

Ölümden döndüğü havuza yeniden girdi

İznik DSİ Tesisleri’nde 2 gün önce Hemofili Federasyonu’nun düzenlediği yaz kampına katılan hemofili hastası Elif Berak Akın, girdiği havuzda hareketsiz kaldı. Yetkililer tarafından su içinde hareketsiz halde duran Elif Berak Akın havuzdan çıkarıldı. Kamp doktoru tarafından kalbi duran Elif Berak Akın, 7,5 dakika boyunca yapılan kalp masajı sonucunda hayata döndürüldü. Küçük kız daha sonra çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından önce İznik Devlet Hastanesi’ne ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Havuza yeniden girdi

Bursa’daki tedavisinin ardından küçük Elif, annesi Fatma Nur Akın ve kamp psikologu ile birlikte geldiği İznik DSİ Tesisleri’ndeki Hemofili Yaz Kampında sevinçle karşılandı. Sağlığı ve neşesi yerinde olan Elif Berak Akın, neredeyse hayatına mal olacak olan o havuza yeniden girdi. İki gün önce olanları unutan minik Elif, arkadaşları ile birlikte kamp doktoru ve hemşirelerin gözetiminde havuzda eğlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X