Ölümden döndüler!

Orhangazi’de, evinin çatı katında yapılan çalışma için halatla demir profil çekmeye çalışan Camikebir Mahallesi eski muhtarı İbrahim Kahraman ve yanındaki çatı ustası, profillerin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı. Ağır yaralanan İb

Ölümden döndüler!

Olay, dün iftar saatinde Arapzade Mahallesi, Siteler bölgesindeki Arkaltı 6 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Evinin en üst katındaki terasa çatı yapmak isteyen Camikebir Mahallesi eski muhtarı 63 yaşındaki İbrahim Kahraman, çatı işinde çalışan 22 yaşındaki Kadir Altuntaş ile birlikte halatla dördüncü kata demir profil çekmek istedi. 

İbrahim Kahraman ve Kadir Altuntaş’ın yukarı doğru halatla çektiği demir profiller, evin hemen yanından geçen yüksek gerilim hattına çarptı. İbrahim Kahraman ve Kadir Altuntaş akıma kapılarak ağır yaralandı. 

KALBİ 2 KEZ DURDU

Camikebir Mahallesi’de iki dönem muhtarlık yapan ve geçen seçimlerde aday olmayan evli 2 çocuk babası İbrahim Kahraman’ın duran kalbi, hastanede doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldı. Kahraman sevk için hazırlanırken, kalbi yeniden durdu. Doktorların müdahalesi sonrasında kalbi yeniden çalışan eski Muhtar ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Aynı olayda yaralanan genç işçi Kadir Altuntaş da Orhangazi’deki ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

Her iki yaralının da Bursa Muradiye Devlet Hastanesindeki tedavileri devam ediyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X