Ölüme ramak kaldı

Bursa’da, yol kenarına pak edilen kamyona TIR’ın arkadan çarpması neticesinde bir kişi yaralandı. Dehşet anını anlatan kamyon şoförü, “O sırada tam kapıyı açacaktım. İnseydim beni de öldürürdü” dedi.

Ölüme ramak kaldı
Kaza, saat 12:00 sıralarında Ankara-İzmir yolu Ovaakça mevkiinde meydana geldi. Levent Önge isimli bir kişi, 66 LY 841 plakalı kamyonu ile İzmir yönünde seyir halindeyken, lastik kontrolü yapmak için yol kenarında durdu. İzmir’deki bir firmaya pirinç taşıdığı öğrenilen kamyonun sürücüsü kapıyı açmak istedi. Bu sırada, aynı yöne giden 06 ALC 79 plakalı bir TIR kamyona arkadan çarptı. İsmi öğrenilemeyen TIR şoförü yaralandı.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan kamyon şoförü Levent Önge, “Lastiklere bakmak için burada durdum. Tam kapıyı açacaktım, o sırada TIR gelip vurdu. O sırada arabadaydım, inseydim beni de öldürürdü. Şoför aşağı kendi indi. Bu uyuma değildi, bir şeyle mi oynuyordu bilmiyorum. Bu saatte uyumaz. Arkadaşlarıyla da konuştum, ‘Biraz önce bizi solladı’ dediler” diye konuştu.

Hurdaya dönen TIR’ın sürücüsü, olay yerine çağırılan ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X