Ömer Eşer güven tazeledi

Gökdere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Osmangazi Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Ömer Eşer, üst üste ikinci kez seçilerek güven tazeledi.

Ömer Eşer güven tazeledi

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Albayrak ve Yunus Şahin’in de katıldığı Genel Kurul’da mevcut Başkan Ömer Eşer, açık oylama ile yapılan seçimlerde üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. İkinci kez seçilen Ömer Eşer, kendisi ve yönetim kurulu üyelerine duydukları güven için Kent Konseyi üyelerine teşekkür etti.

Başkan Eşer, “Yapacak daha birçok işimiz var. Önümüzdeki dönemi ilişkin proje çalışmalarımız arasında, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik bir Avrupa Birliği projesi var. Ayrıca, çocuklarımız için oyuncak toplama kampanyamızın ikincisini gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalarımızda bize desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a da, huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X