Ömer Hayri Uzun ve Özlem Üngör’den muhteşem düet

TRT Ankara Radyosu yurttan sesler korosu şeflerinden Ömer Hayri Uzun ve TRT Ses Sanatçısı Özlem Üngör,bir karadeniz ezgisinde bir araya geldi.

Ömer Hayri Uzun ve Özlem Üngör’den muhteşem düet

TRT Yurttan Sesler Korosu Şefi Ömer Hayri Uzun ve Karadeniz Türkülerinin güçlü yorumcusu TRT Ses Sanatçısı Özlem Üngör , sözleri Zeynep Başkan, müziği Murat Gökalp Ünver’e ait olan ”Neredesun” isimli tekli çalışmasını beraber seslendirdiler.

Projenin Aranjörlüğünü Ömer Hayri Uzun üstlendi.Çalışmaya, Eyüp Hamiş, Abdurahman Tarikçi, Şeyhmus Fidan, Bekir Sakarya, Mert Aslan ve Berat Tekin gibi Ülkemizin çok önemli saz üstatları katkıda bulundu. Klipin yönetmenliğini Korhan Gülderen kurgusunu ise Yusuf Şen gerçekleştirdi. Klip Seyhan Müzik etiketiyle Salı günü tüm dijital Müzik Platformlarında yayına girdi.

TRT Yurttan Sesler Korosu Şefi Ömer Hayri Uzun,enstrümantal bir beste çalışması olduğunu, ve bununda mart ayı içinde yayına gireceğini sevenlerine duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X