Ömer Hayri Uzun’dan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılına özel beste: Sen ”Mustafa Kemal Atatürk”

TRT Yurttan Sesler Korosu şefi Ömer Hayri Uzun Türkiye Cumhuriyeti’nin 99.yılında Mustafa Kemal Atatürk İçin bir beste yaptı. Stüdyo ve özgün tasarım, klip kurgu çalışmaları yaklaşık üç ay sürdü. Şarkının sözleri Sabiha Akdemir, Bestesi ise Ömer Hayri Uzun’a ait. Uzun, aynı zamanda bu projenin Müzik Direktörlüğünü üstlendi.

Ömer Hayri Uzun’dan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılına özel beste: Sen ”Mustafa Kemal Atatürk”

Şarkının Aranjörlüğünü Alperen Sözmen, Mix mastering Erman Aydöner, özgün tasarım ve klip kurgu çalışmalarını Arda Akçay yürüttü. Ankara Çok Sesli Vokal gurubu eseri seslendirdi.

Proje çalışması boyunca Keçiören Belediyesi başkanı Turgut Altınok ve hayırsever iş adamı Mürsel Güven maddi ve manevi destekte bulundu. Klip Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. yıl dönümüne çok yakın tarihte, Tüm dijital ortamlarda yayında olacak.

Ömer Hayri Uzun , Sen ” Mustafa Kemal Atatürk ” şarkısındaki bestesinden dolayı hiç bir telifte bulunmayacağını, tüm MESAM haklarından doğan gelirini ise Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X