Omuz omuza geleceğe ilerliyoruz

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın 40’ncı ilçe danışma meclisi Merinos AKKM’de yapıldı. Danışma meclisinin ana gündem maddesi son günlerde Bursa dahil ülkede yaşanan terör olayları oldu.

Omuz omuza geleceğe ilerliyoruz

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa’daki saldırıda yaralanan vatandaşlara şifalar diledi. İlçe meclislerinin büyük önem arz ettiğini belirten Yılmaz, “Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Osmangazi’nin nasıl ki bugünü dünden iyiyse, yarını da bugünden iyi olacaktır. Bu amaçla, elele ve omuz omuza Osmangazi’yi karış karış dolaşıp hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek, en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Bu çalışmalarda teşkilat mensuplarımız çok önemli. Biz her yerde teşkilatlarımızla varız ve teşkilatlarımızla geleceğe yürüyeceğiz” diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Ulu Camii’de yaşanan terör saldırısına değinerek, “Millet olarak birliğimizi ve dirliğimizi göstererek zafere ulaşacağız. Bu bayrağa kast edenlere inşallah fırsat vermeyeceğiz. Bu millet bu terör pisliğinden inşallah temizlenecek” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak örnek çalışmalara imza attıklarını belirten Dündar, belediye tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, devletin terörün her türlüsü ile mücadele ettiğine dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X