On parmağında on marifet

Tuğba Melis Türk, öğrencilik yıllarından beri ilgilendiği resim, şiir, solistlik ve yazarlık gibi sanatın çeşitli dallarıyla her alanda kendini gösteriyor.

On parmağında on marifet

DRAMA OKULU AÇMAK İSTİYOR

Model olarak başladığı kariyerini ekranda oyuncu olarak sürdüren Tuğba Melis Türk, on parmağında on marifet olan güzellerden. Öğrencilik yıllarında şiir ve resimle uğraşan, koroda şarkı söyleyen Türk, tiyatro oyunu da yazmış. Sanatın her zaman hayatında olmasından keyif alan Türk, ‘Hayatım nereye giderse gitsin, sanatın bir ucundan tutacağım. İleride drama üzerine bir okul açabilirim’ dedi.

MUTFAKTA DA BAŞARILIYIM

 

Halen ailesiyle yaşayan Tuğba Melis Türk, sanatsal faaliyetlerin yanı sıra mutfakta da iddialı olduğunu söyledi. Ailesinin yanından ancak evlendiği zaman ayrılacağının altını çizen Türk, ‘Ailem beni her konuda çok destekliyor. Elbette ben de kendi ailem olsun istiyorum. Çok güzel yemek yaparım. Etli yaprak sarmada bir numarayım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X