‘Ön seçimi demokrasi şölenine çevireceğiz’

CHP Bursa milletvekili aday adayı Şadi Özdemir, 29 Mart’ta yapılacak ön seçimi bir demokrasi şöleni çevirip CHP’nin dinamizminin tüm Bursa’ya yayılmasını sağlayacaklarını söyledi.

‘Ön seçimi demokrasi şölenine çevireceğiz’

AYKUT GÜNGÖR

 

Özdemir, dün düzenlediği basın toplantısında, aklı ve bilimi kullanan örgütlenme modeli ile CHP’yi iktidara taşımak için aday adayı olduğunu kaydetti. Uzun yıllar siyasetin içinde yer aldığını anlatan Özdemir, bilgisini, deneyimini ve enerjisini Bursalılar, CHP ve Türkiye ile paylaşmak için yola çıktığını dile getirdi. İktidar olmaktan başka bir yol olmadığını ifade eden Özdemir, artık mazaret üretme lüksünün bulunmadığını, halka CHP’nin en iyi şekilde anlatılıp iktidara yürünmesi gerektiğini söyledi.

ÖRGÜTE GÜVENİYORUM

29 Mart tarihinde yapılacak ön seçimi bir demokrasi şöleni çevirip CHP’nin dinamizminin tüm Bursa’ya yayılmasını sağlayacaklarını belirten Özdemir, önseçimde CHP örgütüne güvendiğini kaydetti. 

Geçmişten ders alınması gerektiğini ve dikiz aynalarına bakılmadan iktidara yürüme zamanının geldiğini vurgulayan Özdemir, gerçek demokrasiyi her alanda yaşatılmasının ancak ve ancak sol iktidar ile olacağına dikkat çekti.  Toplumsal muhalefete karşı hükümetin baskı ve şiddet ile cevap verdiğini ve bu şiddeti baskıyı yasal hale getirecek diktatörlük yasaları çıkarmak için uğraştığını anlatan Özdemir, Türkiye’nin kronik sorunlarını sadece sol iktidarın çözebileceğine dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X