Önce hoca sonra transfer!

Bursaspor, Aleksandar Pantic’le anlaşmaya vardı, Anthony Mounier için ise uğraş veriyor ama… İdari Menajer Hüseyin Gedik, ‘Yeni teknik direktörümüz onay verdiği takdirde iki oyuncuyu da alabiliriz. Fakat Mounier’in Fransa’dan talipleri var. Pantic’i ise

Önce hoca sonra transfer!

Teknik Direktörlük koltuğu için Tayfun Korkut’la görüşmelerine devam eden Bursaspor, transferde atağa kalktı.

Yeşil beyazlılar, Aleksandar Pantic ile her konuda anlaşmaya varırken Anthony Mounier’in işini bitirmek için de uğraş veriyor.

Bu transferlerin resmiyet kazanması için ise yeni teknik direktör bekleniyor. Bursaspor yönetimi takımın başına geçecek ismin onay vermesi durumunda her iki futbolcuyla da sözleşme imzalanacak. Yeşil beyazlıların, İtalya’nın Bologna takımında forma giyen 29 yaşında Mounier’le kiralık olarak anlaşmaya vardığı belirtildi.

RESMEN AÇIKLANDI

Fakat, tecrübeli kanat oyuncusuna Fransa’nın Saint-Etienne kulübünün de  talip olduğu belirtildi. 1,85 cm boyunda ve 24 yaşında olan Sırp stoper Aleksandar Pantic ile bonservisiyle Bursaspor’a gelecek. Bu iki transfer gelişmesi yeşil beyazlı kulübün idari menajeri Hüseyin Gedik tarafından da doğrulandı. Gedik şunları söyledi: ‘Pantic’le anlaştık. Mounier’nin işi biraz sıkıntıda. Fransa’dan talipleri var. Yeni hocamız onay verdiği takdirde adım atacağız. Pantic için 100 bin Euro gibi bir bedel ödeyebiliriz.’

GENÇ STOPER

Serie A’da Bologna forması giyen Mounier bu sezon 6 resmi maça çıkarken iki kez de İtalya Kupası’nda forma giydi ve iki gol kaydetti.

Kariyerinde Lyon, Montpellier ve Nizza kulüplerinde de oynayan tecrübeli kanat oyuncusunun kulübüyle 2018 yılına kadar anlaşması bulunuyor. 1.85 boyunda ve 24 yaşında olan Sırp stoper Aleksandar Pantic ise İspanya La Liga takımlarından Alaves’de forma giyiyor. Pantic bu sezon Kral Kupası’nda dört, ligde ise iki maçta forma giyerken bir kez de asist yaptı. Pantic de daha önce Villereal, Kızılyıldız, Eibar gibi kulüplerde oynadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X