Önce iftar sonra açılış

Soğanlı Alemdar Mahallesi’nde düzenlenen iftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha sonra Yavuz Sultan Selim Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi.

Önce iftar sonra açılış

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Soğanlı Alemdar Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Camii çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Ramazan ayının her akşamında farklı bir ilçede iftar programlarına katılan ve önceki gün de Makedonya’dan dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez Soğanlı Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altepe, önce iftar yaptı, ardından da tamamlanan Yavuz Sultan Selim Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi.

“BURSA’DA YAŞAMAK BÜYÜK ONUR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da Ramazan ayının en güzel şekilde yaşandığını ifade ederek, “Sultanlar ve evliyalar şehri Bursa’da bizlere büyük görev düşüyor. Bu şehirde yaşamak bizler için büyük bir onur, mutluluk… Bizler de bunun hakkını vermeye gayret ediyoruz. Bursa olarak her konuda örnek olmaya devam ediyoruz. Türkiye ve Bursa hızla kalkınıyor gelişiyor. Tüm Balkanlar da Kafkaslar da Orta Doğu da Türkiye’ye dua ediyor. Dünya mazlumları Türkiye’ye dua ediyor. Çünkü Türkiye güçlü olunca herkese faydası olacak, dünya mazlumları Türkiye ile gülecek” diye konuştu.

“SÖZ VERMİŞTİK, SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da 17 ilçede 1070 mahalleye hizmetlerini ulaştırdığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi ayrımı yapmadan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Kentimiz daha yaşanabilir ve daha sağlıklı olsun istiyoruz. Bu kapsamda da mahallelerde okullara ve camilere büyük önem veriyoruz. Soğanlı Alemdar Mahallesi’nde halkın buluşma yeri olan Yavuz Sultan Selim Camii, bölgeye uzun yıllardır hizmet veriyor. Caminin eksiklikleri vardı ve bizler de söz vermiştik. Söz verdiğimiz gibi de eksiklerini tamamladık. Caminin çevresi tamamen yeniden düzenlendi. Kafeterya, abdest alma yerleri, şadırvanı, giderleri sıkıntılı olan tuvaletleri yeniden yapıldı. Cami, tüm çevresiyle yenilendi, düzenlendi. Bölgeye yakışır hale geldi. Vatandaşlarımız için ne yapsak az” diye konuştu. Başkan Altepe, mahallenin eksiklerinin giderilmesi konusunda çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

ALTEPE’YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan da “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Bursa’ya büyük hizmetleri var. Bursa, özellikli bir şehir. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucu şehri Bursa’da Başkan Recep Altepe ile beraber şanlı tarihimiz yeniden dirilmeye başladı. Unutulmuş eserler yeniden ihya ediliyor” diyerek kente değer katan Başkan Altepe’yi hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X