Önce konser sonra teklif

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Berkay, gecenin devamında düzenlenen partide sevgilisi Özlem Katipoğlu’na evlilik teklif etti.

Önce konser sonra teklif

200 BİN TL HARCADI

Popçu Berkay, ilk büyük İstanbul konserini verdi. Organizasyon için 140 kişilik bir ekiple çalışan Berkay, tam 200 bin TL harcadı. Sahnede yakın dostu Deniz Seki’nin ‘İyisin Tabi’ şarkısını da seslendiren şarkıcı, ‘Hissediyorum çok yakında bu şarkıyı Deniz’le birlikte söyleyeceğiz. Ve bu güzel anı yaşamak için sabırsızlanıyorum’ dedi. Berkay’ı izleyenler arasında ünlüler de vardı. 

‘EVET’ CEVABINI ALDI

Kolundaki nazar boncuklu bilekliğiyle dikkat çeken Berkay gazetecilere, ‘Bunu sevgilim Özlem Katipoğlu taktı’ dedi. Konserin ardından düzenlenen partide büyük bir sürprize imza atan popçu, manken sevgilisi Özlem Katipoğlu’na herkesin ortasında evlilik teklif etti. Dizlerinin üzerine  çöküp elindeki yüzükle teklifte bulunan şarkıcıya sevgilisi gözyaşları içinde bağırarak ‘evet’ cevabını verdi.

YÜZÜĞÜ ÇIKARDI VE DİZ ÇÖKTÜ

Berkay, partide önce kısa bir konuşma yaptı sonra da sevgilisi Özlem Katipoğlu’nu yanına çağırdı. Diz çöküp yüzüğü takdim eden şarkıcı, aldığı ‘evet’ cevabıyla mutlu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X