Öncelik altyapıda

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Altyapı çalışmalarının Merkez-Kırsal ayırt edilmeksizin 85 mahallede sürdürülen alt yapı çalışmalarının daha da hızlandırılacağı müjdesini verdi.

Öncelik altyapıda

AYHAN FİDAN

Önceki gün yaptığı açıklamada 250 Kilometrelik yeni “Kanalizasyon Sistemi Projesi ve Sağlıklı İçme suyu şebekesi için ihaleye çıkıldığı müjdesini veren Belediye Başkanı Ali Özkan, kent merkezi ya da kırsal mahalle farkı gözetmeksizin, tüm vatandaşların Belediye hizmetlerine fazlasıyla kavuşacağını belirtti ve ilçenin 85 mahallesi ile bütünleşerek modern bir kent halinge geleceğini söyledi. 

Kırsal mahallerde de devam eden altyapı çalışmaları kapsamındaki Sultaniye Mahallesi’ni Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte önceki gün ziyaret ederek çalışmaları denetleyen Başkan Özkan, vatandaşlarla da biraraya geldi. Bölge çiftçisinin geçmişten bu yana ülke ekonomisine oldukça önemli katkılar sunduğunu ve çiftçinin her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Başkan Özkan,’Kırsal mahallelerimizde de uyguladığımız alt yapı çalışmalarında atağa geçiyoruz. İlçe Belediyesu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen projelerle ‘Çağdaş Modern Kent Karacabey’ hedefine hızla ulaşılacaktır’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X