Öncelik sonuç almak!

Bursaspor’un dün yaptığı antrenman öncesi Fransız orta saha soruları yanıtladı. Ricardo Faty, “Çok fazla transfer oldu ve uyum için belli bir zaman gerekebiliyor. Ancak Bursaspor gibi bir kulüpseniz bu süreçte önemli olan sonuçları almaktır” dedi.

Öncelik sonuç almak!

Süper Lig’in 7. Haftasında 16 Ekim Pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’un dün yaptığı sabah antrenmanı öncesi 30 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Ricardo Faty soruları yanıtladı.

Öncelikle Timsah’ı ziyaret eden anaokulu öğrencilerine değinen Faty, “Güzel bir sürprizdi. Tesisimizde bu tarz heyecanları yaşamamız, yaşatmamız çok güzel. Bursaspor, sadece bir spor kulübü değil, bir şehrin gençliğini de temsil ediyor. Bu şehrin çocuklarını bu şekilde mutlu etmek de çok güzeldi. Hepimizin yüzlerini maskeleştirip, kendi suretleri haline getirmişler. Çok mutlu olduk” diye konuştu.

PUANLARI TOPLAMALIYIZ

Takım oyununun iyi bulunmadığı şeklindeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise Faty, “Bu tarz eleştirileri anlayışla karşılayabiliyorum. Kadromuzun tamamı olmasa da belli bir kısmını sezon başında değiştirdik. Uyum için belli bir zaman gerekebiliyor. Bursaspor gibi bir kulüpseniz diğer takımlardan daha önemlidir sonuçlar. Önce sonucu almaya odaklanırsınız. Güzel futbol önemlidir ama benim olmadığım Gaziantepspor maçını ele alacak olursak hem rakip çok iyi, hem saha şartları güzel futbol oynamaya elverişli gözükmedi. Şu anda doğru bir futbol oynamaya çalışıyoruz ve önceliğimiz puanları toplamak” dedi.

ŞANSSIZ BİR SAKATLIK

Sakatlığına da değinen Ricardo Faty, “Şanssız sakatlık yaşadım ve çok önemli bir karşılaşmayı kaçırmak zorunda kaldım. Bu kötü şansın ardından milli takım arasının girmesi beni sevindirdi. Oynayacağım ilk karşılaşmaya hazırlanmaya çalışıyorum. Biz profesyonel oyuncuların önceliği önümüzdeki karşılaşmalara hazırlanmak ve hafta hafta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak. Daha sonrasında olabilecek şeyler vardır. Şampiyonluk ve Avrupa kupaları gibi. Ancak bunları ne söylemek, ne de kafamızı bu tarz şeylerle meşgul etmek bizim görevimiz değil” şeklinde konuştu.

URAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ekibinde yer alan antrenör Yıldırım Uran’ın doğum gününü de kutlayan Faty, “Bu oluşumda çok katkısı var. En çok da karizmasıyla burada kendisini hissettiren bireylerimizden bir tanesi. Doğum günüyken kendisini hatırlamamıza bir sebep daha oldu. O da bizim parçamız olduğu için antrenmanlarda onun için de bir şeyler yapıyoruz. Her maçta birazcık da onun için oynuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X