‘Öncelik trafik sorunu’

Emniyet Müdürü Osman Ak, ayağının tozuyla geldiği Bursa’da ilk mesajını verdi.

‘Öncelik trafik sorunu’

AYKUT GÜNGÖR

 

Emniyet Müdürü Osman Ak, dün öğle saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki  emniyet müdürlüğü binasına gelerek Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polisler tarafından karşılandı. 

Omuz omuza sorunların üstesinden geleceğiz…

Makamına oturan Osman Ak,, ‘Bursa’mıza hizmet etmek için buradayız. Zaten arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar, ancak tabii bir kısım eksikler mutlaka vardır. Bunları da hep beraber, gerek emniyet camiası, gerek STK’lar ve Bursa’nın ileri gelenleri ve halkımızla halledeceğiz. Önceliğimiz Bursa’daki trafik sorunu olacak. Narkotik ve asayiş konuları ile ilgili çalışmalar yapacağız.Narkotim ihbar hattını kuracağız.  Omuz omuza bu şehrin sorunlarının üstesinden gelmek için çalışacağız’ dedi.

Mesleğe ilk adımı Bursa’da atmış

Osman Ak,’ Mesleki stajımı burada yapmıştım. Bursa çok değişmiş. O zamanlar bu kadar büyük değildi. Bursa güzellikleriyle bambaşka bir şehir.’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X