Öncü’den öğretmen adaylarına burs

Uludağ Üniversitesi’nin Çağdaş Öncü Okulları ile imzaladığı protokol sayesinde UÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazanan en yüksek puanlı 3 öğrenci aylık 500 TL burs alacak. Ayrıca ilk yıldan itibaren not ortalaması 3,5’un üstünde olan

Öncü’den öğretmen adaylarına burs

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel, İngilizce Eğitimi Anabilim Dalı’nı 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi için tercih edecek en yüksek puanlı 3 öğrenciye burs uygulamasına destek veren Öncü Okulları’na teşekkür etti.

Çağdaş Öncü Okulları Müdürü Çetin Rençber de, “Sadece burs protokolü konusunda değil, ikili işbirlikleri ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktan da mutluluk duyacağız. Gelecekte Uludağ Üniversitesi’yle birlikte çok daha önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bizlere bu imkânı veren ve burs kampanyası içerisinde yer almamıza vesile olan tüm üniversite yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X