‘Önemli olan huzur ortamının sürmesi’

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Şener Öztürk, 1 Mart’ta gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek projelerini ve neden aday olduğunu anlatıyor.

‘Önemli olan huzur ortamının sürmesi’

2007 ve 2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu sıralamaya girmese bile gönül verdiği Ak Parti’nin başarısı için  köy köy mahalle mahalle dolaştığını anlatan Öztürk, “Şimdiki hedefimiz; Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde AK Parti’nin gireceği 10.seçimden de alnının akıyla, yüksek oy oranıyla ve yeni anayasayı yapacak çoğunlukla çıkmasıdır. Bizler de bu seçim zaferinin bireyi olmak için özel gayret göstereceğiz. Uzun yıllardır devletimizin değişik kademelerinde memuriyetten başlayarak Vergi Dairesi Başkanlığı gibi kutsal görevlerde bulundum. Bu süreçte bir çok kanun hazırlığının altyapısında görev yaptım. Buradan elde ettiğim bilgi ve birikimi yeni Türkiye  ve 2023 vizyonu ve 2071 hedeflerinin hazırlayıcısı ve daha aktif görev alabilme adına kutlu yolculuğa çıkmış bulunmaktayım. Bizler milletvekili sıralamasına girmesek de  önemli olan bölgemize, kentimize hizmet gelmesi ve ülkemizdeki barış ve huzur ortamının devam etmesidir ” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X