Onkoloji ailesi iftarda buluştu

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi çalışanları iftarda bir araya geldi. Hastane yönetimi tarafından Tophane’deki bir kebapçıda verilen iftar yemeğine hastane çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Onkoloji ailesi iftarda buluştu

Yoğun ilginin olduğu iftar programını her sene düzenlediklerini belirten Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Oktay Çelik, “Her fırsatta personelimizle iş stresinden uzak durmak adına organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında da personelimizle iftarda bir araya geldik. Çok keyifli bir program oldu. 

Katılan tüm çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hastane Müdürü Fikret Muti de Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek bir ay olduğuna vurgu yaparak, “Çalışanlarımızla böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduk. Herkesin tuttuğu orucun kabul olması dileğiyle yaklaşan bayramlarını da şimdiden kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X