Onlar da Antalya’da

Timsah, Güney’deki ilk çalışmasını dün yaptı. Gönderilmeleri gündemde olan Sinan Bakış, Sercan Yıldırım ve Tomas Necid de idmandaydı.

Onlar da Antalya’da

Bursaspor’un Antalya kampı dün start aldı. Öğle saatlerinden itibaren takımın kamp yapacağı otelde toplanan yeşil beyazlılar ilk çalışmasını akşam 18.00’de gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretindeki idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Hamzaoğlu çalışma öncesi oyuncularıyla tokalaşarak yeni yıllarını kutladı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. 

 

BERKAY’DA KAMPTA

Startı 19 oyuncuyla veren yeşil beyazlıların kadrosunda Hamza Hoca’nın Aydınspor 1923’le oynanan kupa maçında 11’de sahaya sürdüğü U21 oyuncusu Gökay Berkay Yıldız’ın da olması dikkatlerden kaçmadı. Bursaspor’dan gönderilecek isimler arasında bulunan Sinan Bakış, Sercan Yıldırım ve Tomas Necid’de ilk çalışmada yer aldı. Özellikle Necid’in moralsiz olduğu gözlendi. Bursaspor Antalya kampında günde çift idman yaparak hazırlıklarına devam edecek. 

 

KAMP ERKEN BİTİYOR

 

Daha önce 10 Ocak Salı günü biteceği açıklanan Antalya kampı 1 gün önce sona erecek. Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak Trabzonspor maçının gününün 13 Ocak Cuma olarak açıklamasının ardından Hamza Hoca’nın kampı 1 gün erken bitirme kararı aldığı belirtildi.

 

YÖNETİM BUGÜN GÜNEY’DE

 

Bursaspor’da Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin bugün Antalya kampına katılması bekleniyor. Özellikle transferde atacağı adımlar beklenen yeşil beyazlılar da yönetimin çalışmalara buradan yön vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X