Onlarca polis arıyor

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gece saatlerinde patlama meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen patlamada yaralanan 2 işçiden biri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Onlarca polis arıyor

Olayın dışarıdan yapılan bir saldırı olabileceği ihtimaline karşılık polis havalimanı çevresinde arama yapıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gece yaşanan patlamadan sonra artırılan güvenlik önlemleri çerçevesinde onlarca polis, havalimanı çevresindeki boş arazilerde gezerek patlamaya ilişkin ipuçları aradı.

POLİS TEYAKUZA GEÇTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gece patlama meydana gelmiş, bir temizlik görevlisi kadın hayatını kaybetmiş, bir kadın da yaralanmıştı. Olayın ardından polis İstanbul’da teyakkuza geçti. Havalimanı içerisindeki incelemelerden sonra, polis boş arazilerde ve ormanlık alanda da arama başlattı. Havalimanını gören yüksek kesimlerde onlarca polis delil aradı. Aramalar gün boyu sürdü. Bazı bölgelere şerit çekilerek vatandaşların bu alanlara girişi önlendi. Polisin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

 

 

HAVALİMANINDAN AÇIKLAMA

 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. patlamanın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Havalimanında uçuşların sorunsuz devam ettiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Terminal işletmesini yapmakta olduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın apron bölgesinde 23.12.2015 tarihinde gece saat 02:00 civarında nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın nedeni ile ilgili yetkililerin araştırmaları devam etmektedir. Terminalimizde uçak iniş kalkışlarında hiçbir sorun yaşanmamakta olup, uçuş operasyonu sorunsuz bir şekilde devam etmektedir”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X