‘Onlarla tanıştığım için Allah’a şükrediyorum’

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer’le paylaştığı ‘Cingöz Recai- Bir Efsanenin Dönüşü’ filminin galasında boy gösteren Meryem Uzerli, iki başarılı sanatçıyla aynı projede olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

‘Onlarla tanıştığım için Allah’a şükrediyorum’

HİKAYEYİ GÜNCELLEDİK

Peyami Safa’nın aynı isimli eserinden beyaz perdeye uyarlanan ve yıllar önce de Ayhan Işık’ın rol aldığı ‘Cingöz Recai – Bir Efsanenin Dönüşü’ filminin galası önceki akşam İstanbul’da yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerle kamera karşısına geçtiği filmde Cingöz Recai’yi canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, ‘Filmi bu dönemin gerçekleriyle yaptık. Çok özel bir oyuncu kadrosu var. Keyifle çalıştık. İnşallah seyirci de keyif alır’ dedi. 

GALAYA DAMGA VURDU

Filmin güzel yıldızı Meryem Uzerli ise galaya derin sırt ve göğüs dekolteli şık bir kıyafetle katıldı. Cingöz Recai’nin çok farklı ve özel bir film olduğunu dile getiren Uzerli, ‘Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu’yla tanıştığım için Allah’a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk’ dedi. Haluk Bilginer de çok keyifli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve çekim aşamasında çok mutlu olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X