‘Önümüzdeki 4 yıl reform dönemi olacak’

Başbakan Davutoğlu’nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Günay, “Bütün boyutlarını kapsayan bir perspektifle inşallah önümüzdeki 4 yılı uygulayacağız” diye konuştu.

‘Önümüzdeki 4 yıl reform dönemi olacak’

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, “Sadece ekonomik istikrardan bahsetmek şu an çok doğru değil. Çünkü eğer sizin iyi işleyen bir hukuk düzeniniz yoksa ekonomik istikrar da yarım kalıyor, aynı şekilde siyasi istikrar da. Dolayısıyla bütün boyutlarını kapsayan bir perspektifle inşallah önümüzdeki 4 yılı uygulayacağız” dedi. 

 

Günay, Yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önceki akşam Çankaya Köşkü’nde düzenlenen yemekte, iş dünyası ve çalışma hayatı temsilcileriyle bir araya geldiğini, kendisinin de o toplantıda bulunduğunu söyledi. 

 

Toplantının amacının hükümet programını hazırlamadan bu konuda çalışma hayatının temsilcilerinin görüşlerini almak olduğunu belirten Günay, 6,5 saat süren toplantıda Başbakan Davutoğlu’nun bundan sonra Türkiye’nin yol haritası olacak 4 yılı şekillendirecek bir mesaj verdiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X