‘Önüne geleni Türkiye güzeli seçiyorlar’

Bursalı eski Türkiye güzeli Aydan Şener, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada artık Miss Turkey tacının eski değerinin kalmadığını söyledi ve yarışmaları eleştirdi.

‘Önüne geleni Türkiye güzeli seçiyorlar’

CİDDİYETİ KALMADI

1981 Türkiye Güzeli, Bursalı oyuncu Aydan Şener, Miss Turkey ünvanının imajını yitirmeye başladığını dile getirdi. Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan Şener, ‘Eskiden Türkiye güzeli olmak ve o taçla Türkiye’yi temsil etmek büyük şeylerdi. Şimdi önüne gelen Türkiye Güzeli, Best Model oluyor. Kraliçelerin çoğunu tanımıyorum. Ciddiyetini kaybetti bu yarışmalar. Ayrıca bu ünvanı taşıyanların özel hayatlarına, söylemlerine dikkat etmesi gerekiyor’ dedi.

BAŞROL KAYGIM YOK 

Uzun yıllardır oyunculuk yapan ve son dönemde tiyatro kariyerine ağırlık veren Aydan Şener, dizilerden ise beklentilerine uygun roller teklif edilmemesinden şikayetçi. Şener, ‘İlle başrol oynarım gibi bir kaygım yok. Yeter ki içi dolu iyi karakterler olsun. Ama ne yazık ki son zamanlarda istediğim rollerle pek buluşamadım’ dedi. Tiyatro Kedi ile çalışan Şener, son dönemde seyircinin tiyatroya gösterdiği ilgidense memnun olduğunu belirtti.

Aydan Şener, Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X