Onur Bursa’nın yüzünü güldürdü

Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencisi Onur Güllenci, TEOG 2. dönem sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.

Onur Bursa’nın yüzünü güldürdü

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının sonuçları açıklandı. Soğanlı Mahallesi’nde yer alan Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencisi Onur Güllenci, TEOG sınavında 6 dersten sorulan toplam 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı. 

Ailesine, Okul Müdürü Mehmet Aydemir ve öğretmenlerine teşekkür eden Güllenci, üniversite hedefinin Tıp Fakültesi olduğunu belirtti. Muhasebecilik yapan baba Mustafa Güllenci oğlunun bu başarısıyla çok gururlandığını ancak asıl payın annesi Nazmiye Güllenci de olduğunu belirtti. Ev hanımı olan anne Nazmiye Güllenci de Onur’un bu başarısıyla gurur duyduğunu belirtti. Kızının da İzmir’de tıp okuduğunu belirten anne Güllenci, okul müdürü Mehmet Aydemir’e ve sınıf öğretmeni İsmail Çetinkaya’ya teşekkür etti. 

Onur’un başarısından çok mutlu olduklarını belirten Sabiha Köstem Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydemir de, 2014 yılında göreve başladığı Sabiha Köstem Ortaokulu’nda yaptıkları çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını söyledi. Gideceği liseyi henüz belirlemediğini belirten Onur Güllenci ise üniversite hedefinin ablası gibi Tıp Fakültesi olduğunu ifade etti. Konuşmalar sonrasın okul müdürü Mehmet Aydemir tarafından Onur Güllenci’ye başarı belgesi ve hediye takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X