Onur Büyüktopçu’nun saldırı anında Nice’te olduğu ortaya çıktı

Kiralık Aşk dizisinde ‘Koriş’ karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu’nun da Fransa Nice’de yaşanan terör saldırı esnasında orada olduğu ortaya çıktı. Büyüktopçu yaşadıklarını NTV canlı yayınına bağlanarak anlattı.

Onur Büyüktopçu’nun saldırı anında Nice’te olduğu ortaya çıktı

Saldırının yaşandığı sıralar menajeri ile telefonda konuşan Büyüktopçu; “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı. Ünlü oyuncuya bu konuşmanın ardından bir daha ulaşılamadı.Bu sabah manajerini arayarak bilgi veren Onur Büyüktopçu, ‘olay yerine çok yakın olduğunu ve bu akşam Türkiye’ye döneceğini açıkladı. Büyüktopçu sosyal medyadan da şunları yazdı; Arkadaşlar, merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydı. Bu akşam dönüyorum İstanbul’a. Mesajlarınıza tek tek cevap veremiyorum. Sevgiler.

CANLI YAYINDA ANLATTI

Büyüktopçu saldırı olduğu anda Facebook’un yeni uygulamasında ‘Nice’de güvendeyim’ mesajını verdi. Terör saldırılarında orada olan ünlü oyuncu NTV’ye bağlanarak yaşadıklarını anlattı. İlk çığlığı duyduktan sonra olayların 10-15 dakika sürdüğünü anlatan Büyüktopçu, o esnada sokakta olduğunu ve daha sonra panikle evlerinin yolunu tuttuğunu söyledi. Hayranları tarafından merak edilen Büyüktopçu, bir de Instagram hesabından iyi olduğunu belirtti ve terörü lanetledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X