Onur Market’ten artı 1000 istihdam

Geçen yıl, yerel perakende markası Şaypa’yı satın alarak, sektörde dikkatleri üzerine çeken Onur Market, Erikli Maxima Şubesi’nin açılışını dün gerçekleştirdi.

Onur Market’ten artı 1000 istihdam

Tüketicilerin yoğun ilgisi gösterdiği açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da katıldı. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, 6 ilde 156 mağaza ve 5 bin kişilik bir kadro ile Türkiye ekonomisine katma değer sağladıklarını söyledi. Temel prensiplerinin ‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganının hakkını tam anlamıyla vermek olduğunu belirten Özen, ”Hedefimiz 2023 yılında ülkemizin en büyük ilk 5 gıda perakendecisi arasına girmektir” dedi. Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için herkese görevler düştüğünün altını çizen Özen, ”Biz de Onur Market olarak, sorumluluğumuzun bilinciyle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan istihdam seferberliğine artı 1000 kişi ile destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

‘BİR GELDİ PİR GELDİ’

”Onur Market, Bursa’ya bir geldi, pir geldi” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yatırım merkezi haline geldiğini kaydetti. Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise markalaşmanın önemine işaret ederek, ”Onur Market’in böyle kapsamlı bir mağazayı açması ilçemiz açısından önemli bir kazançtır” dedi. Dualar eşliğinde kesilen kurdelenin ardından Onur Market İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen, konuklara mağazayı gezdirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X