Onur Saylak Tuba Büyüküstün’den vazgeçemedi!

Onur Saylak’ın bir röportaj için verdiği fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntı Tuba Büyüküstün’den vazgeçemediğine yoruldu.

Onur Saylak Tuba Büyüküstün’den vazgeçemedi!

2011 yılında hayatlarını birleştiren Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak 2012 yılında ikiz kızlarını kucaklarına almış fakat bu mutluluk çok sürmemişti. 2017 yılında yollarını ayıran çift, ilişkilerini arkadaşlık düzeyinde ilerletme kararı almışlardı. 

onur-saylak-tuba-buyukustunden-8mof.jpg.jpg

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ile evli olduğu dönem ikiz kızlarının da doğumunun ardından koluna bir dövme yaptırarak hem eşinin hem kendisinin hem de ikiz kızlarının baş harflerini yazdırmıştı. 

onur-saylak-tuba-buyukustunden-4qrh.jpg.jpg

Onur Saylak’ın Hello Dergisi’ne verdiği röportajda eski eşi Tuba Büyüküstün’le ilgili verdiği bir detay oldukça dikkat çekti.

onur-saylak-tuba-buyukustunden-homx.jpg.jpg

Onur Saylak’ın kolundaki dövmeden ‘T’ harfini sildirmemesi Saylak’ın Tuba Büyüküstün’den vazgeçemediği şeklinde yorumlandı. 

onur-saylak-tuba-buyukustunden-ydtj.jpg.jpg

Boşanmalarının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen Saylak’ın kolundaki dövmede eski eşi Büyüküstün’ün isminin baş harfi durması oldukça dikkat çekti. 

onur-saylak-tuba-buyukustunden-ya0w.png.png

Saylak dövmesine hala Tuba Büyüküstün’e yer verse de Büyüküstün yaklaşık 1,5 yıldır işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. 

Bir küs bir barışık giden ilişkilerinde Tuba Büyüküstün’ün Umut Evirgen ile oldukça mutlu olduğu da gözlerden kaçmıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X