‘Onur’u o maçta neden azarladın?’

Bursaspor’un şampiyon olduğu dönemle ilgili, İbrahim Hacıosmanoğlu, Sadri Şener’e şok bir soru sordu:

‘Onur’u o maçta neden azarladın?’

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, ‘Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığımız son maç sonrası soyunma odasına gidip kaleci Onur Kıvrak’ı neden azarladı, çıksın açıklasın’ diye konuştu. 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2009-2010 sezonunun son haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 1-1 sona eren ve Bursaspor’un şampiyonluğuna neden olan maçla ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Dönemin Trabzonspor Başkanı sadri Şener’e yönelik iddialarda bulunan Hacıosmanoğlu, ‘Bursaspor’un şampiyon olduğu sezonda, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığımız maç sonrası soyunma odasına gidip kaleci Onur Kıvrak’ı neden azarladı, çıksın açıklasın’ dedi.

 

YOKSA BEN AÇIKLARIM

Düzenlediği basın toplantısında Şener’e yüklenen Hacıosmanoğlu, ‘Sadri Şener hangi yüzle konuşuyor bilmiyorum. Kendisine iki sorum var. 6222 sayılı yasayı ilk imzalayanlardan biri Trabzonspor başkanıdır. Trabzonspor haklı olduğu davada mücadele etmesi gerekirken, neden ve kimden korkar? Sayın Şener bunun cevabını Trabzonspor sevdalılarına versin. Diğer sorum; Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığımız ve Bursaspor’un şampiyon olduğu maçtan sonra Onur’u soyunma odasında azarlama sebebi neydi? Bunu açıklasın, yoksa ben zamanı gelince açıklayacağım’ şeklinde konuştu. 

 

ONUR MAÇI KURTARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere 2009-10 sezonun son haftasına Fenerbahçe lider, Bursaspor ise 2. sırada girmişti. Ancak sarı lacivertliler Kadıköy’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Onur Kıvrak’ın da çok iyi performans sergilediği maçta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak, şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırmıştı. Yeşil beyazlı takım ise evinde ezili rakibi Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek tarihinde bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşamıştı. Timsah’ın bu şampiyonluğu uzun süre konuşulmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X